Tanzania den 1. Februar 2009


I onsdags efter undervisningen, kørte vi til Dar. Vi skulle derind for at få bestilt et pas til Neema, samtidig med det kun vi kører far til flyveren. Vi fik ordnet det med passet i løbet af torsdag. Vi var meget overraskede over at se den enorme sikkerhed, som ambassaden er omgivet af. Vi kom igennem to sluser inden vi kom ind i et rum med et bord og fire stole, herfra kunne vi få lov til at tale med en ansat, gennem en panserrude og igennem et mikrofonsystem, meget underligt, men måske også forståeligt i denne terror tid. Resten af torsdagen gik med forskellige indkøb. Fradag stod den på strandtur til With Sands hotel. Eller det vil sige at det blev til swimmingpooltur for børnene elsker bare at plaske rundt i det 32. grader varme vand i poolen. Neema var eksemplarisk og sov det meste af tiden, dejligt at hun ikke havde problemer med temperaturen, som om dagen i Dar ligger på ca. 34 g. hvilket sammen med den høje fugtighed er ret belastende. Andreas var også blevet helt kvik igen efter at han en uge forinden fik konstateret malaria.
Nu er vi hjemme igen, skolen starter i morgen, og vi skal til at planlægge besøg fra de andre børn her i Tanzania i uge 8 og uge 9. Vi skal også ha' sat vores projektuge på skinner, den skal foregå den sidste uge inden påskeferien.Billede: Fra poolen på With Sands

Vi har det alle godt, men kan godt mærke at det er regntid nu og dermed er der mere sygdom i luften, hvilket vi også bukker under for engang i mellem.