Tanzania den 1.maj 2008


Så er det vist ved at være alt for lang tid siden jeg skrev sidst. Min eneste undskyldning er at vi ikke har haft internet i en uge og først fået det igen i dag. Siden sidst har vi haft en super skoletur ud i bushen. Det var rigtig langt ude, så langt at vi selv måtte køre vores spor med bilerne og skulle ryde skovbunden for buske og græs inden vi kunne slå telte op. Vi var meget glade for at have Richard Phillips med. En englænder der er bosiddende her i TZ og som bare har fuldstændig styr på hvordan man klarer sig i bushen. (Han er far til en af vores elever).
Vi havde lejr ved en flod (uden krokodiller), hvor vi nød at kunne blive nedkølet. Alle klarede det rigtig flot fra den mindste i 1. kl til den største i 8. kl.
Lige i tiden står den på forberedelse af vores Musical, som vi skal opføre den 23. maj. Den har vi selv skrevet og den er en sammentænkning af en lang række af Astrid Lindgrens personer: Pippi, Tvebak, Emil, Ronja etc.. Den glæder vi os til at komme rigtig igang med, men inden da har vi en forårskoncert, som skal afholdes nemlig torsdag i næste uge, så børnene er godt igang med at øve sig på deres respektive instrumenter.
Privat i familien går det godt alle trives, vi nyder tilværelsen og vi er begyndt at glæde os til en god sommerferie i Danmark i juni og juli måned.

Ovenfor kan man se børnene og Henrik i fuld gang med en leg i floden.
Teltene ses i baggrunden ved flodbreden.

Vi sked i et hul og fik mad over bål, sådan!!