Tanzania den 2. April 2009


Nu er vi ved at være nået til enden på vores temauge om Afrika. De store 8.- 9. kl. har lavet projektarbejde med overemnet Afrika og skal fremlægge i morgen. Os andre har i ugens løb, haft om Afrikas geografi og historie, blandt andet om koloniseringen og David Livingstone og om hvilke lande afrika består af. Vi har lavet mursten af ler og lagt dem til tørre, vi har bygget hus på afrikansk, med de mursten som vi lavede. Vi har lavet afrikansk mad over bål hele ugen og børnene har selv været på markedet for at købe ind til maden. I dag var vi ude og besøge en lokal skole og var med til morgensang og den første time. Da vi kom hjem skulle vi hente vand ved brønden og vaske vores tøj i hånden ude på cementbanen. Hver dag i ugen sluttede med at vi sang og dansede forskellige afrikanske sange.
I morgen kommer forældrene til skoleafslutning op til påskeferien, og alle børnene kommer til at fremlægge noget af det, som vi har arbejdet med i løbet af ugen og vi skal synge og danse for forældrene. Bagefter har vi ferie og det glæder vi os helt vildt til. Vi kører på ferie, op i bjergene og ud til kysten, på søndag morgen kl. 6.00. Yes.







Billede: Her er vi igang med at lægge grundmuren til vores lille hus. Fra venstre: Marc, Frederik, Mathilde og Claus. Der er røg i luften for ved siden af lavede en anden gruppe mad: Ris, bønner og grønsager til alle mand. Det har bare været en super god uge for både lærere og elever.