Tanzania den 4.maj 2008


Danmarks befrielses dag - vi har lige sat lys i vinduerne. Det er som om at man bliver mere opmærksom på det danske, når man bor væk fra Danmark.
Nå - vi kom hjem fra en tur til Ruaha i dag, vi tog afsted i går og overnattede på en camp ca 25. km uden for National Parken. Vi har efterhånden været der mange gange og er blevet godt kendt med dem der ejer campen. Så det er hilsner som:" Habari za siku nyingi" og lignende som bruges. (Oversæt det dem der kan).
Mai-Britts søster Sylvia og hendes mand Arne, var med derude. Det var første gang for Arne at komme i en National park i TZ, så det var en skøn tur for os alle ikke mindst p.g.a Arnes begejstring. Vi så bl.a. en Zebra der havde et kæmpe hul i maven, sikkert en løve der havde forsøgt at nedlægge den, så det ville sikkert ikke holde natten over. (Se billedet). Vi har haft en del omgangssyge, som efterhånden er ved at drive over, men det er noget man mærker tydeligt på en skole som vores, når der kun er 18. elever og der f.eks er 5-6 stk. syge. Regntiden er over nu og vi er så småt begyndt at vande vores blomster og græsplane. Det er utroligt at se så hurtigt alting blive tørt og kedeligt når der ikke kommer vand.


Det giver lige pludselig dyb mening når Jesus siger:"Jeg er livets vand"
Den kommende uge byder på forårskoncert, ud over hvad den almindelige hverdag byder på.