Tanzania den 04. september 2008


I dag er en ganske særlig dag for det er lige præcis 2 år siden at vi landede i lufthavnen i Dar-Es-Salaam. Simon hentede os og vi synes at det var vældig varmt og jeg kan huske at vi ikke sov ret meget den nat: Nye lyde, nyt land, meget varme. Næste dag var vi på stranden og vi fik i det hele taget en rigtig god modtagelse. Ja som tiden går, to år det er næsten ikke til at forstå. Nå vi er bare så glade for at vi valgte at tage her ud og har ikke fortrudt det et øjeblik.
I denne uge er vi begyndt på et byggeprojekt i vores menighed i landsbyen Itamba, vi er gået igang med at bygge en børnehave. Så jeg har haft mange samtaler med evangelisten derude, da er ham der står for alle aftalerne. Jeg har hjulpet med at lave budget og givet gode ideer. Jeg er også med til at finansiere byggeriet gennem den nærmeste families hjælp. Det er vældig spændende at være med til, jeg lærer meget om hvordan tingene fungerer hernede, og jeg tror også at jeg bidrager med nyttige tanker og ideer, foruden selvfølgelig økonomisk støtte. I morgen tager jeg ind til byen og køber cement og nogle stillads bræder: milunda og mabanz, hedder det jeg skal købe. Jeg glæder mig over det store arbejde som evangelisten lægger for dagen og takker Gud for ham.







Han er en ærlig og samvittighedsfuld mand der brænder for at få Guds frelsende ord ud til så mange mennesker som muligt, at kirken nu er igang med at bygge en "menighedsbørnehave" er for en stor del hans fortjeneste, sammen med de kirkeældste i menigheden.