Tanzania den 04. oktober 2008


I går havde vi sidste skoledag inden efterårsferien. Vi afholdt Iringiade og i år var det handicap Ol. Dagen startede med andagt, derefter blev alle delt ind på fire forskellige hold, som i første omgang skulle laver bannere og kampråb og kendetegn. Så var det tid til indmarch og faklen blev løbet ind at Zuzana Bikovovizh alias Leon. Efterfølgende opvarmning stod vores yndige fakkelbærer også for. Så gik legene i gang og der blev dystet i mange forskellige ting, og til alle tingene var der knyttet et eller andet handicap. Vi sluttede med at alle konkurrerede i bodybowling, hvilket var en skøn afslutningsdisciplin da det var dejligt afkølende. Iringiaden sluttede med præmieoverrækkelse. Forældrene var inviteret til at komme til skoleafslutning kl. 12.00 hvor vi viste dem forskellige ting som klasserne har arbejdet med siden sommerferien. Der var alt fra rim til kemiforsøg, fra eventyr på engelsk til en smuk buket af musiknumre.
Se iøvrigt galleri på www.dds-iringa.dk
Efter skoleafslutningen trak vi alle i arbejdstøjet for at gøre skolens lokaler klar til den kommende missionærkonference som starter på mandag den 6.
I dag tager vi til Masumbo, hvor den internationale kirke har en lejr. Der vil være bibeltimer og program for børnene. I aften vil der blive arrangeret scotish dance, hvilket minder lidt om dansk folkedans.Billede: Alle hold samlet ved Iringiaden.


Mathilde bliver og overnatter derude sammen med Nis-Hanssens vi tager hjem, for Mai-Britts omstændigheder lægger ikke op til liggeunderlag og lejrliv. Den gode tempur maddres trækker:)