Tanzania den 11. Maj 2009

Denne weekend var en rigtig dejlig familie weekend. Fredag efter skole havde vi pakket bilen og vi kørte ned til det sted som vi kender som Sverige. En skøn lille hytte ved en dejlig sø (Ngwazi). Da vi ankom hængte vi myggenettene op og fik lagt madrasserne ud så var sovesalen klar. Vi fik tændt op i pejsen og lavet aftensmad. Imens sejlede børnene rundt i en kano, frem og tilbage mellem en badebro og fastlandet. Senere var vi alle ud og sejle med kanoen og vi fik genopfrisket vores evner som "kanoister". Om aftenen spillede vi alle femhundrede i petroleumslampens skær. Vi poppede popkorn over trangiaen og lavede varm kakao. Næste dag gik legen videre med kanoen og badebroen pinde snore og sten. Vi tog hjem efter et superdøgn, for den lille familie! (SE Galleri.)
I dag søndag har den stået på afslapning, vi har dog været på skolen lidt sammen med Ove Mølgaard, (ham der skal drive stedet her når vi tager hjem), der er mange praktiske ting, som vi skal have snakket igennem med ham, så vi får overdraget stedet så godt som muligt.
Tiden løber af sted synes vi, om en uge er det skoletur og så er der kun tre uger inden skolen lukker. I mellemtiden skal vi ha afholdt både skriftlig og mundtlig eksamen, så der bliver nok at se til.Billede: Her sidder vi med popkorn, varm kakao og spiller femhundrede. Ja Neema er puttet så der er god tid til de store børn. Neema trives iøvrigt godt, hun er som oftest gald og meget opmærksom på alle ting. Hun elsker at sidde på arm og blive båret rundt, så hun kan se alt hvad der foregår.