Tanzania den 9.april. 2008


Ja, så er der blevet normale tilstande her i hjemmet igen. Vi har fået fruen i huset og den ældste datter hjem. Dejligt!! Mai-Britt og Mathilde havde en rigtig god tur til DK. Hvor de jo fik lov til at opleve sne, lave snemænd og snelygter og Mathilde stod endda på ski. Mai-Britt og Mathilde nød i fuldedrag at være sammen med familien igen. Mathilde nød også meget at komme hjem på besøg i hendes gamle klasse og møde de gamle veninder, så på en måde ville hun gerne blive i Danmark, men hun ville nu helst tilbage til Iringa.
Nu varer det ikke så længe før vi får besøg af Sylvia og Arne, det glæder vi os meget til, og mon ikke vi holder en lille (bryllups)fest for dem herude også, vi var jo nogen, der gik glip af den skønne bryllupsfest.
I morgen tager vi med alle eleverne ud i en landsby og hjælper nogle Aids-syge med at så nogle grønsager, det bliver spændende for os alle sammen. I næste uge står den på skoletur. I år går den i bushen sammen med Richard Phillips, som er en ægte bushhaj. Vi skal til Ruaha Nationalpark, se Mkwawa's Museum, og besøge en drikkevandsfabrik. Ellers skal vi bare sove derude sammen med de vilde dyr og blandt andet på gamedrive om aftenen med projektør på taget af bilerne. Yiiiha !!
Oven for ses Marius og Andreas. De er kravlet op i vores mapera træ for at sidde der og spise mapera. En morgen kunne vi ikke finde Andreas og til sidst fandt vi ham oppe i mapera træet og da vi spurgte ham hvad han lavede svarede han: "Jeg spiser morgenmad."