Tanzania den 10. Januar 2009


Ferien er ved at være slut. På mandag er der en national helligdag her i Tanzania, så undervisningen kan først starte tisdag, vihar dog lagt årets første lærermøde mandag så de sidste forberedelser kan gøres inden skolestart. Vores nye volontør Anette, er kommet godt herud og hvilket mor og far også er, mor skal jo vikariere for Mai-Britt i en 5 ugers periode.
Ferien er gået god, specielt for mig, da jeg jo var nødt til at tage med Marianne (min lillesøster) til Zanzibar, og var nødt til lige at dykke et par gange, hvor jeg uheldigvis kom til at opleve at dykke med havskildpader og hajer:))). Ja Mai-Britt og børnene har ikke være så langt omkring, pga. Neema, det er jo ikke så nemt at rejse med så spæd et barn. Vi glæder os imidlertid hverdag over alle vores børn og ikke mindst sidste skud på stammen. Hun udvikler sig bare så hurtigt, bare på den uge jeg var på Zanzibar, kunne jeg se en stor udvikling med Neema. Nå.. nu må jeg holde, men jeg synes altså, at det er fantastisk at blive far igen, det er lige som om, at jeg har mere overskud til at nyde det:)
Folk i Danmark tager på vinterferie i disse tider, vi der imod bader i badebassin og tager på safari, vi nyder alt hvad vi kan disse muligheder, for til næste år er det jo nok os der tager på skiferie. Hvad dette år bringer bliver helt vildt spændede, intet ligge fast, så hvis du har en god ide, så sig bare til.
Billede: Øen "Mnemba" nordøst for Zanzibar. Der er 12 bungalower på øen. Det koster 1200$ pr. person for et døgn på øen. Vi sejlede forbi da vi skulle dykke på et rev ud for øen, og dette billede bliver nok det tætteste jeg kommer nogen sinde.