Tanzania den 11. Juni 2009

Så er vi ved at være nået til vejsende med Den Danske Skole. Vi lukker og slukker i morgen. Forældrene og gæster kommer kl. 12.00, hvor vi holder en slags forårskoncert for dem, derefter skal der være taler, overrækkelse af diverse prøvebeviser og diplomer, så vil vi synge feriesangen for allersidste gang. Kaffe og kage med is vil være stillet an, og så er det vi siger farvel.
Vi har haft en god uge med mundtlige prøver, og i dag har vi været på tur hele skolen ud til Kibebe Farm. Vi red på deres heste, kørte på motorcykel og gik en tur i den skønne natur og spiste vores mad i det fri. Vi er allerede godt i gang med at sortere og smide ud i tingene på skolen, men på mandag tager det rigtig fart og så har vi jo også lige vores eget harbengut som skal pakkes.
Indvielsen af børnehaven i lørdags gik super godt, vi havde en skøn dag, hvor det blev tydeligt for os at kirken (i form af vicebiskoppen og præsten fra Mkwawa), tog børnehaven til sig, ved at sige at de havde fået en stor gave, som det nu var kirkens ansvar at drive og passe på. Der blev rettet en stor tak til alle bidragydere, private såvel som til Luthersk Missionsforening.(Se gallerier: Indvielsen, og lidt fra undervisningen)Billede: Masaikvinderne som Mai-Britt underviste, en af dem står med Neema på armen.

Mai-Britt var i sidste uge ud på Masai Bibelskolen i Ilambilole for at undervise på et kvindekursus i Sundhed og Hygiejne, hun gjorde det super godt og det var en kæmpe oplevelse for hende.