Tanzania den 12. september 2008


Weekenden står for døren, vi har haft en rigtig god uge i skolen og ser frem til en weekend hvor vi lørdag skal til dimensionsfest hos en pige, som vi har hjulpet med skolepenge, og søndag skal vi til Itamba til gudstjeneste. I tirsdags havde DDS. fødselsdag. 21 år er det siden skolen startede med Kurt Nielsen i spidsen. For at fejre dagen startede vi dagen med en fællestime hvor Henrik bl.a. læste op fra Pippi Langstrømpe: "Pippis fødselsdag". Derefter var der boller med smør og nutella og varm kakao på verandaen. Nu gik turen ud til River Side Campside, hvor vi legede og havde små konkurrencer inden alle mand (næsten) gik i floden for at bade. Kl. 12.00 var der middagsmad: lasagne, sambusa og cola. Efter middagen var der lidt mere tid til badning inden vi vendte næserne mod Iringa igen.
Ellers kan jeg fortælle at vi er kommet rigtig godt i gang med dette skole år, alle synes at trives både lærere og elever, eleverne har været igennem læse og stave tests, så vi har noget at målrette vores undervisning efter inden for disse områder.
Vi glæder os også over at kunne byde Lilian Thomsen velkommen til Iringa til oktober, hvor hun begynder som børnehaveleder.Vi mangler stadigvæk at få besat den ledige lærervolontør stilling fra jul til sommer 2009, men håber at det snart må komme på plads.

Billede: Det er bare så koldt det flodvand, men det er nu alligevel dejlig friskt.