Tanzania den 17. november 2008


I dag har vi budt velkommen til Ruth (Mai-Britts mor) og Merete (Mai-Britts jordmor). De ankom fra Dar. så nu er alt klar til fødslen. Ruth har medbragt alt muligt hospitals udstyr fra DK, så der kommer vist ikke til at mangle noget, om det så skulle gå hen og blive en hjemmefødsel. Vi er meget trygge ved situationen, for det første har vi lagt det hele i Guds hånd og for det andet har vi gjort alt hvad vi kan for at sikre at fødslen kommer til at forløbe godt og hvis der skulle komme komplikationer, så kan der tages hånd om det. Vi var i den internationale kirke i dag, der blev bedt for Mai-Britt og flere sagde efter kirke, at de ville huske os i deres bøn de kommende dage. Det var dejligt at mærke og samtidig blive mindet om den forbøn, som vi ved vi er omsluttet af, af mange mennesker i Danmark.
Mathilde og Marius var på juniorlejr i fredags med overnatning til lørdag. Marius er jo ikke helt gammel nok, men han har fået lov til at være med til junior fordi han ligger lidt alene i midten af børneflokken herude. De nød det begge to meget. Vi som forældre er så glade for vores volontører, som tager slæbet med juniorklubben og de gør det bare rigtig godt. Andreas var på den måde alene hjemme med de gamle fredag aften, så han tog op til Nis-Hanssen og så "High School Musical" sammen med Johanne og Marie. Det gav så os to gamle en aften for os selv med en god film.Billede: Mai-Britt igang med at instruere en dramatisering af den Barmhjertige Samaritaner i søndagsskolen i Itamba i søndags.

Mai-Britt har det fortsat godt, men nu da alt er parat, har vi joket lidt med at fødslen går i gang i morgen kl. 10.00 for så er der god tid til morgenkaffen og et morgenbad, inden det går løs. Ja lad os nu se.