Tanzania den 23.marts. 2008


I dag er det påske søndag og vi er lige kommet hjem fra en rigtig god mandetur til "Mzosa" Vi: Friiserne og os drenge har ligget i telt der siden den 19. marts og har haft nogle skønne oplevelser. Vi har haft nogle virkelig skønne gåturer oplangs med floden, som løber lige forbi campen. Specielt èn tur var fantastisk, nemlig turen op til nogle vandfald. Det var en lang gåtur to timer op og to timer hjem, men alle klarede det virkelig flot også mindstemand Andreas. Jeg glæder mig meget til at vise Mai-Britt og Mathilde og hvem der ellers kommer herud, denne flotte natur oplangs med floden op til vandfaldet.
Børnene har nydt hinandens selskab i mange sjove og anderledes lege (se galleriet). Poul og jeg har også haft det rigtig hyggeligt og har fået ordnet verdenssituationen indtil flere gange, over en "flodkold" øl. Det har også været dejligt for mig at komme væk hjemmefra og nyde at være fri for folk ved gaten, arbejdet med workshopen og alle de andre ting som man ikke slipper for, når man opholder sig på compounden herhjemme.
Vi savner selvfølgelig Mai-Britt og Mathilde men vi glæder os over at de har det godt i Danmark og kan være med til at fejre Sylvia og Arnes bryllup.
Ovenfor kan man se børnene ved vandfaldet.