Tanzania den 23. December 2008


Vi sidder i stuen: Mai-Britt, Marianne og jeg. Børnene er puttet, og de kæmper for at falde i søvn, da spændingen er ret stor i forhold til i morgen. I dag har vi lavet konfekt, og Ruth har traditionen tro (i Norge) lavet kagehuse, som børnene har dekoreret med glasur og slik. Juletræet er pyntet og klart, julegaverne er købt og pakket ind og vi lader julefreden sænke sig over os nu. I morgen skal vi til julegudstjeneste på skolen. "Vores teolog" Rene skal holde gudstjenesten for os, og vi glæder os til en gudstjeneste på dansk.
Julestemningen er i top, selv om det er 28. grader i skyggen i disse tider. Badebassinet bliver brugt flere gange om dagen, og vi får spillet en del volleyball her i ferien. Vi nyder vores gæsters selskab: Ruth, Jørgen og Marianne, det er skønt med besøg hjemmefra.
I fredags havde vi skoleafslutning med skuespil, dans om juletræ og det hele, lørdag gik med oprydning og klargøring til efter juleferien. Vi glæder os til at få Anette Seekjær her ud som lærervolontør, og selvfølgelig bliver det også dejligt at få mor og far på besøg igen fordi mor skal være barselsvikar for Mai-Britt. Ferien kommer til at gå med hjemmehygge, boxingday på farmen, Ruaha tur med MarianneBillede: Mormor Ruths kagehus.

og efter nytåret tager Marianne og jeg til Zanzibar, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til. Mai-Britt bliver hjemme sammen med alle børnene da Neema ikke rigtig er rejseklar endnu.