Tanzania den 25. Januar 2009


I går og i dag har vi fået en del regn, og tak for det på vegne af mange af vores venner ude i Itamba, deres majs og bønner har hængt rigtig meget med bladene. I lørdags var vi i "Sverige" eller det vil sige i lidt oppe i bjergene mod syd et område der minder om Sverige. Vi lånte en lille hytte der ligger ned til en sø. Der var fint solskin og vi badede i søen, og lavede pionerarbejde for at lave en lille bro ud til bådbroen. Senere på dagen begyndte det at regne og vi trak ind i hytten, hvor vi havde tændt bål i pejsen og lavede snobrød indtil det stilnede af igen. Vi glæder os meget over mor og fars besøg. Far får tiden om formiddagen til at gå med gåture op i byen og rundt omkring i lokalområdet, det er skønt at han har mod på det, selv om han ikke kan meget mere end et ord på swahili. Det ord han kender er Shikamoo, hvilket er et svar på en ærestiltalelse, som man altid får fra børn hvis man er ældre. Så når han går på gaden kan hilse tilbage til alle børnene, det er da godt. Mor er jo super at have herude, hun er jo bare en rigtig god lærer og super god til børn. Vores børn nyder også at have bedsteforældrene tæt på hver eneste dag.
Ellers er der ikke meget at fortælle, vi tjekker ejendomsmæglersider og kigger lidt efter job annoncer,Billede: balance på bærderne ud til badebroen.

uden at det fylder for meget i vores tilværelse, men vi skal jo have styr på hvad vi skal efter sommerferien på et eller andet tidspunkt.