Tanzania den 26. Februar 2009


Hvad sker der så? God rytme med at få skrevet på hjemmesiden, og så vupti går der næsten en måned ude lyd fra os her på siden. Well.. jeg tror det hænger sammen med, at vi har mange tanker der holdes fast ved, hvor vi skal hen, når vi kommer hjem til sommer. Vi kan ikke sige noget endeligt endnu, men håber at kunne skrive noget mere præcist meget snart. Vi har også folk i gang med at se efter bil til os, så der sker noget på den front.
Herude går det også godt, vi har haft en rigtig god uge sammen med alle børnene fra Dar og fra Mbeya. Vi var ca. 25 børn i skolen og i børnehaven til sammen, så det var bare lækkert. Vi holdt fastelavnsfest, med tøndeslagning og konkurrencer (se galleri). Vejret er godt, temp. mellem 25 og 30 grader, undtagen når der regner for så falder temp. måske helt ned på 15 grader. Børnene stortrives. Når vi spørger dem om de kommer til at savne at bo her siger de klart ja! men samtidig glæder de sig også alle sammen til at komme til DK. med de muligheder der er i det. Jeg knokler stadig med arbejdet i Itamba, børnehaven er startet op i et klasselokale, toiletterne bliver færdige i denne uge og vi starter op med at bygge et køkken til dem hvor de kan lave grøde til børnene.Billede: Neema i hopla i forbindelse med vores konkurrencer i fællesskoleugen.

Slid og slæb og mange timer, men også et skønt projekt at være med i, for det gør virkelig en forskel i det lille lokal samfund.