Tanzania den 30.marts. 2008


Så er det søndag igen. Vi har haft en rigtig god dag. Jeg fik taget mig sammen til at komme i kirke kl. 7.00 så da jeg var færdig med det kl. 9.00 var der jo en god lang dag foran. Marius, Andreas og mig startede dagen med at gå ud og skyde med bue og pile. Vi har igennem længere tid haft en produktion af buer og pile, så det var bare rigtig hyggeligt at gå der sammen og skyde til måls. Senere på dagen kl. 14.30 var vi på udflugt sammen med de fleste af de andre DLM.-ansatte. Vi var ude og se en stor kvægfarm hvor de stadig malker med hånden. De har dog fået nogle malkemaskiner, men ikke nok til at klare deres 350 malkekøer. Efter kvægsynet, drak vi kaffe og spiset kage i det fri. Mens vi spiset blev der drevet nogle køer forbi os, (se billedet) men det skarpe øje vil nok lægge mærke til, at det ikke kun var køer der kom drivende forbi. De havde 6 kameler, som kom gående sammen med køerne, det var lidt sjovt at se, for det er trods alt ikke hver dag man ser en kamel, heller ikke i Tanzania.
Da vi kom hjem spillede jeg fodbold sammen med Marius og Andreas og Friises de to mindste. Dagen er lige sluttet for drengenes vedkommende. De er blevet puttet, og ligger og læser "Flunkerne" sammen med hinanden inden lyset bliver slukket helt. Det har så givet mig mulighed for at få opdateret denne lille side.
Nu ser vi alle frem til at Mai-Britt og Mathilde kommer hjem igen. De flyver fra DK den 1./4. og kommer hjem til Iringa igen den 3./4. Skolen starter igen på onsdag den 2./4. og vi kan se tilbage på en god lang påske ferie med gode oplevelser.